CRASS – Stations of the Crass 2LP


6 panel fold-out sleeve/poster


Nastavite kupovinu SKU: 5016958088293 Kategorije: , , ,

Crass Records

A1 Mother Earth 4:11
A2 White Punks On Hope 2:22
A3 You've Got Big Hands 1:42
A4 Darling 1:56
A5 System 0:56
A6 Big Man, Big M.A.N. 2:46
A7 Hurry Up Garry 1:11

B1 Fun Going On 2:16
B2 Crutch Of Society 1:52
B3 Heard Too Much About 1:08
B4 Chairman Of The Bored 1:18
B5 Tired 3:19
B6 Walls 2:59
B7 Upright Citizen 3:15

C1 The Gasman Cometh 3:17
C2 Demoncrats 3:20
C3 Contaminational Power 2:01
C4 Time Out 2:16
C5 I Ain't Thick, It's Just A Trick 4:24
C6 (silence) 0:16
C7 Untitled 1:15

Live At The Pied Bull, Islington, London 7th August 79
D1 System 1:09
D2 Big Man, Big M.A.N. 2:40
D3 Banned From The Roxy 2:05
D4 Hurry Up Garry 1:05
D5 Time Out 2:01
D6 They've Got A Bomb 2:59
D7 Fight War, Not Wars 0:49
D8 Women 1:59
D9 Shaved Women 2:22
D10 You Pay 1:37
D11 Heard Too Much About 1:11
D12 Angels 2:10
D13 What A Shame 1:24
D14 So What 2:57
D15 G's Song 0:47
D16 Do They Owe Us A Living? 2:05
D17 Punk Is Dead 1:58


Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.