KANDA KODŽA I NEBOJŠA – USKORO LP

42,00KM

OUT OF STOCK

Nastavite kupovinu SKU: 8606018791729 Kategorije: ,

Album  “Uskoro” beogradskog sastava “Kanda, kodža i Nebojša” sa koga je publika do sada imala prilike da čuje pesme “Misli dobro”, “Jamajka” i “Letnji dan” se pojavio.

Ovo je deveti studijski album po redu a koji je objavio Mascom.

Grupa Kanda, Kodža i Nebojša (KKN) je osnovana 1990. godine u Beogradu. Ime benda je nastalo kada su tadašnji članovi čitajući neke stare prevode romana Dostojevskog, uzeli arhaizme Kanda (valjda), kodža (mnogo), dok ime Nebojša pripadalo nekom detetu koje je živelo u istom bloku kao i jedan od članova prve postave benda.

Diskografija:

Guarda Toma! (1996)
Igračka plačka (1998)
Become (2000)
Prekidi stvarnosti (2005)
Deveti život (2008)
Manifest (2011)
Volja za noć (2014)
Uživo! (2017)

Tracklist

A1 Prekidi Ponovo 4:26
A2 Jamajka 2:48
A3 Lako Polako 4:52
A4 Horor U Beogradu 3:22
A5 Misli Dobro 4:48
B1 Letnji Dan 4:15
B2 Tako Volim Da Živim 3:33
B3 Uradio Sam Sve 5:23
B4 Čoek Ker (The Joker) 2:38

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.