MORPHINE – Cure For Pain 2LP


Deluxe Edition – Numbered – 180 Gram Vinyl


Nastavite kupovinu SKU: 0081227879648 Kategorije: , , ,

Run Out Groove/Rykodisc – 2021.

A1 Dawna 0:44
A2 Buena 3:19
A3 I'm Free Now 3:24
A4 All Wrong 3:40
A5 Candy 3:14
A6 A Head With Wings 3:39
A7 In Spite Of Me 2:34

B1 Thursday 3:26
B2 Cure For Pain 3:13
B3 Mary Won't You Call My Name? 2:29
B4 Let's Take A Trip Together 2:59
B5 Sheila 2:49
B6 Miles Davis’ Funeral 1:41

C1 Mile High 3:02
C2 Bo’s Veranda 3:14
C3 All Wrong (Alt. Early Version) 3:25
C4 Third Stone From The Sun 1:39
C5 Down Love’s Tributaries 8:08
C6 Miles Davis’ Funeral (Alt. Fast Version) 1:17

D1 I Can Do That 1:52
D2 Kerouac 2:53
D3 I’m Free Now (Alt. Early Version) 2:18
D4 Groovy Beat (Early Version of Buena) 1:58
D5 My Brain (Full-length Version) 3:23
D6 Untitled Spoken Word Piece 4:40
D7 A Married Woman 3:42
D8 Pizza Hut Variation #2 0:34


Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.